De iPhone SE2 is uitgekomen en heeft een nieuwe doelgroep van Apple goed bediend

Apple en het uitbrengen van nieuwe mobiele telefoon, het is altijd een spektakel. De iPhone SE werd uitgebracht in het voorjaar van 2016, na maanden van geruchten en speculaties. Twee jaar zijn voorbij en nu, maar de toenemende toonhoogte van recente scuttbutt suggereert dat een opvolger aan de horizon staat: de iPhone SE 2, of noemen onze bronnen het, de iPhone SE (2018).

Druk op Renderen van het nieuwe scherm van de iPhone

Eerst hebben we een weergave van een iPhone SE (2018) schermbeschermer . Dit geeft ons een geweldige kijk op de telefoon vanaf de voorkant en de zijkant, met een ontwerp voor alle schermen dat dat van de grotere iPhone X nabootst (en een geruchten iPhone X + die later dit jaar zou kunnen verschijnen). Dit efficiƫntere ontwerp betekent dat u een compacte telefoon krijgt met het scherm van een veel grotere telefoon; een indrukwekkende prestatie.

Lees ook: beste sim only provider uit 2019 nu al bekend

Zoals eerder betekent het verwijderen van de startknop dat Face ID wordt gebruikt om de telefoon te ontgrendelen en gebaren worden gebruikt om toegang te krijgen tot het startscherm en multi-tasking-menu’s. Ondertussen zijn functies zoals het maken van screenshots en het activeren van Siri verplaatst naar de zijknoppen. Je kunt zien dat de Face ID-uitsparing verhoudingsgewijs groter is dan op de grotere iPhone X, waarbij het scherm wordt geschaald om overeen te komen.

Fabrieksfoto’s

Vervolgens hebben we foto’s genomen in een fabriek, met een schermbeschermer voor de iPhone SE (2018) naast een iPhone 5. Je ziet dat de schermbeschermer iets kleiner is dan de iPhone 5, wat suggereert dat Apple hebben de iPhone SE (2018) iets verkleind in vergelijking met zijn voorganger. Er is een inkeping aan de bovenkant voor Face ID, en geen startknoopsgat aan de onderkant, waaruit blijkt dat dit een nieuw ontwerp is.

CAD-schema

Onze uiteindelijke afbeelding toont een CAD-schema voor de telefoon, met een ontwerp met afmetingen van 121,04 x 55,82 millimeter. Ter vergelijking: de originele iPhone SE is 123,8 x 58,6 millimeter. Dit komt overeen met het eerdere beeld van de fabrieksvloer en suggereert dat Apple zich niet verplicht voelde om de compatibiliteit van de behuizing te behouden.